A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

(Nem) Csak kávézunk - Útkeresőknek és tudatos fogyasztóknak

 

 

 

Két gyermekes anyukaként, közeledve a kisebbel itthon töltött idővége felé élénken elkezdett foglalkoztatni a ”hogyan tovább?” kérdése. Kisebb megszakítással több, mint 6 éve vagyok itthon a fiaimmal, aminek minden pillanatát nagyon élvezem, hiszen napról-napra követhetek minden apró változást, ami életük e fontos időszakában bekövetkezik. Eddig természetes volt, hogy amint a kisebb is betölti a 2 évet, lassan visszatérek korábbi munkahelyemre, de az élet más forgatókönyvet készített számomra. Több okból kifolyólag sem tudtam ezt akkor megtenni, s elgondolkodtatott, hogy vajon ez lesz-e az én utam?

 

Mint tudjuk, semmi nem történik véletlenül. Ha magadban meghozol egy döntést és nyitottan közelítesz az eléd kerülő lehetőségek felé, biztos rád talál az, amit kerestél. Velem is így történt.


Egy nap a férjem egy doboz kávéval a kezében tért haza, ecsetelve annak előnyeit. Igazából a nevét sem jegyeztem meg, „valami gombás kávé”… (Lingzhi Black Coffee, már tudom :-) De én csak a frissen főzött, illatosan gőzölgő kávét szeretem… Aztán pár nap, talán pár hét telt el, és rengeteg pozitív változásra figyeltem fel: sokkal frissebb, energikusabb, kipihentebb. A háttér: csak kávézom…És itt kezdett érdekelni a dolog. Utána néztem és én (ekkor még) nem a kávét, hanem azt a lehetőséget fedeztem fel, amit a DXN cég jelenthet útkeresésemben. Egy üzlet, ami elvezet a sikerhez, az anyagi függetlenséghez, az időbeosztásom szabadságához, egy munkához, amit szívesen végeznék, egy újabb jó csapathoz? A válasz egy határozott IGEN!Először kicsit megrémített az MLM működési forma. Sok emberhez hasonlóan én is túl vagyok már néhány sikertelen próbálkozáson, egyszerűen nem nekem találták ki. Aztán alaposan átnézve, napról-napra ízlelgetve rá kellett jönnöm, hogy itt valami egészen más rendszerről van szó! Mindaz, ami korábban elriasztott, itt pont úgy működik, ahogy számomra elfogadható, befogadható, követhető és teljesíthető:


- minimális befektetés;

- online működő rendszer, webkonferenciák, intranet;

- saját ritmus, időbeosztás;

- egy segítve szponzoráló háttér;

- egy másolható és könnyen elsajátítható jelöltkereső rendszer;

- saját weboldal az üzletépítéshez,

- napi fogyasztású egészséges, minőségi termékek;

- nincs belépés után kiderülő apró titok, minden információ elolvasható a weboldalon;

- nem nyomulós, rábeszélős, ügyfél nyakára járós módszer;

- nincsenek kötelező megjelenések, találkozók;

- nem kell „beszervezni” senkit, a legtöbben, mint én is, maguk jelentkeznek, regisztrálnak (akár most ITT);

- nem én alakulok az üzlethez, hanem azt alakíthatom a magam elvárásai, igényei szerint;

- … és még sok-sok minden, ami önmagáért beszél és elolvasható az oldal más menüpontjaiban.


Úgy éreztem, ha mindehhez hozzáteszem a bennem rejlő akaratot, vágyat, álmokat, kulcsot kapok egy sikeres élet felé. Nem hiszek az azonnali milliós jövedelemben, a munka nélkül megszerezhető álom fizetésekben, az ölünkbe pottyanó sikerben, de itt kiváló alapot és kiváló termékeket kapunk, amivel sikerre vihetjük üzletünket.

 


Szóval, ha egy jó és egészséges kávéra, kiváló termékekre, egy élhetőbb életre, anyagi függetlenségre, rugalmas időbeosztásra vágyik, vagy csak jövedelem kiegészítést szeretne, jó helyen jár! Én tudom, hogy jó döntést hoztam: minimális befektetéssel, a bennem dolgozó határozott elképzelésekkel és elvárásokkal belevágva sikerre ítélt úton indultam el.És Ön, hogy dönt? Akár azonnal csatlakozhat ITT, vagy vásárolhat a termékek menüpontban. Ha kérdései merülnének fel, azt is felteheti a kapcsolat menüpontban.Szeretettel várom csapatomban!
Hardiné Szabó Anita SA

hardi.anita@chello.hu

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on