A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Március
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

jan

18

DXN Ganozhi szappan

2012.01.18 - szerda

A ganodermás szappan dícsérete

 


Hosszú évek óta rossz érzéssel gondolok a hideg évszak kezdetére. Október vége felé ugyan is a kezeim olyan mértékben kiszáradnak, kicserepesednek, napok alatt kivörösödnek majd kisebesednek, hogy a hétköznapok szükségszerű velejárói kínszenvedést okoznak. Semmi különösre nem kell gondolni, csupán a kézmosás, mosogatás elég ahhoz, hogy a sebek újra felpuhuljanak, majd még nagyobb és fájóbb sebek keletkezzenek. A helyzet a tavasz beköszöntével kezd csak javulni.


Gondolom, nem kell ecsetelnem, hogy mennyi kellemetlen és kínos következménye van mindennek:

 • először is: csúnya...
 • másodszor: lehetelen épségben felvenni a harisnyát...
 • harmadszor: érdes és száraz kézzel nem jó egy pici babát (vagy bárkit) simogatni. Neki sem és nekem sem, még ha az a simogató kéz az anyai kéz, akkor sem...
 • negyedszer: költséges. Az ember irtózatos összegeket hajlandó kiadni bármi kis reménnyel kecsegtető kozmetikumért, kézkrémért legyen az márkás vagy gyógyszertári készítmény, agyonreklámozott vagy a szomszédasszony által ajánlott. Mondanom sem kell, egyik sem használ hosszú távon, tüneti kezelés.
 • ötödször: egyszerűen fáj...

 

Ez a tél viszont más, mint eddig!

 

 

Novemberben, mikor már kezdett a helyzet ismét az elviselhetetlen szakaszához közeledni, kipróbáltam a DXN Ganozhi szappant, mely ganodermát és pálmaolajat tartalmaz

 

Az első pár nap nem hozott látványos eredményt, kézmosás után jobb lett, egészen bársonyossá vált a kezem, de fél óra elteltével a kezem ismét a régi érdes és kiszáradt volt. Már majdnem feladtam, gondoltam, ezt is megpróbáltam és ennyi. De valami belső hang azt súgta, nem adhatom fel ilyen könnyen, hiszen azt olvastam, hogy a bőröm puha és bársonyos lesz és még kézkrémet sem kell használnom…. Adok még egy hetet és nagyon figyelek, hogy ne használjak kézmosáshoz mást, a szappanozási folyamat legyen alapos, megvárom, amíg szépen habzik és csak azután mosom le.
Egy hét elteltével bekövetkezett az áttörés! A kezem már nem száradt ki, a sebek kezdtek eltűnni, nem kellett minden kézmosás után bekrémeznem. Pár hét használattól pedig a kezem bársonyos, puha lett! Nem kell szégyellenem, dugdosnom, a harisnyáim épek maradnak, a fiaim nem húzódnak el a simogatástól, éjszakára megszokásból még kap egy pici kézkrémet, de ennyi!
Szóval, elért az AHA élménye, megtaláltam a megoldást! Azóta bátran ajánlottam ismerőseimnek, barátaimnak, családomnak és egyre több hálás mosolyt kapok.  És a tudat, hogy minden kézmosással pici gyógyító ganoderma is kerül a szervezetembe, jó érzéssel tölt el, hiszen áldásos hatását más problémámmal kapcsolatban már megtapasztaltam a kávén keresztül. És, mint tudjuk, a hatóanyagok felszívódása bőrön keresztül „kívülről” sokkal hatékonyabb, mint „belülről”.


Plusz: nem kellett semmi új szokást felvennem, plusz procedúrát beiktatnom a mindennapokba, egyszerűen lecseréltem a korábban használt szappant.

 

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on