A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2011 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

15

Te bármikor ráérsz?

2011.10.15 - szombat

A rendszer, amit kisgyermekes szülőkre, kismamákra szabtak

 

Végre egy olyan kiegészítő, vagy akár fő foglalkozásként végezhető munka, amit azok is el tudnak látni, akiknek a délutánjai, estéi rendszerint foglaltak.

Mi az, ami általában minden kisgyerekes szülőnél hiányzik?

 1. pénz
 2. idő
 3. elég energia mindenre

A DXN rendszerében az a fantasztikus, hogy pénzt lehet vele keresni, mindezt olyan időbeosztással, ami a gyerekek mellett is tökéletesen végezhető.

 

Magamból kiindulva tudom, hogy mindig van valami, amire már nem jut elég forrás, pedig olyan jó lenne a gyerekeknek megvenni, olyan jó lenne együtt elutazni egy hosszú hétvégére, olyan jó lenne meglepni a párom valamivel?.stb-stb. De akkor mi az, amire nem jut, honnét vegyem el? A megoldás elég kézenfekvő, az ember keres valami olyan munkát , amivel a hiányzó forrást megteremtheti. Igen ám, de két kisgyerek mellett ez nem is olyan egyszerű!

 

Számtalan lehetőséggel találkoztam már, ami kezdetben jónak tűnt, kecsegtető jövőképet vázolt fel, de kicsit sokat akart belőlem:

 • a szerda estéimet 6-8-ig, ehhez fél órával hamarabb induljak el és fél 9-re érek haza (ekkor általában a gyerekekkel vacsorázunk, fürdés , esti mese, altatás?)
 • Aztán szombatonként 2 órától Budapesten hallgassak meg 1-2 órás előadásokat, mihez ugye, egy órával korábban indulok és egy óra múlva érek haza. (én szeretem a hétvégéimet  a családommal tölteni és erre a családom is igényt tart)
 • Ahhoz, hogy a rendszer részese lehessek és majd egyszer talán jövedelemhez is jussak ennek révén, csatlakozási díjként és egyéb egyszeri költségként több 10 ezer forintot tegyek le.
 • a munkát általában délutánonként, esténként tudom végezni, hiszen az emberek többségét ekkor érem el, ekkor tudom megszólítani őket, ekkor tudom bemutatni nekik? stb (és akkor ki van a gyerekeimmel?)

Tudom, hogy befektetés nélkül nincs haszon. Ezzel nincs is probléma, de olyan befektetésre, áldozatra nem érdemes senkit rábeszélni, ami meghaladja a lehetőségeit, a képességeit mind időben, mind anyagiakban.

 

És itt jön a képbe az, amivel a DXN megnyert!

 1. minimális befektetésre volt szükség és máris elkezdhettem dolgozni, megkaptam minden olyan segítséget, amivel az első lépéseket megtehettem: oktatási anyagokat, saját weboldalt (ezt itt, amit most olvas a Kedves Látogató), egy kedves, tapasztalt szponzori háttért.
 2. Nem akarta az időmet akkor, amikor nekem nem jó. Felajánlotta az esti webkonferenciákat, az on-line segítséget, az on-line oktatási anyagokat. Ha este 10 után érek rá, akkor is részese lehetek mindannak, amire máshol csak pl. szerda este 6-8-ig és szombat délután volt lehetőségem.
 3. A világháló térbeli és időbeli korlátai nélkül bármikor végezhetem a munkám, bárhol lehet az, akivel kapcsolatba léptem és mindehhez ki se kellett mozdulnom itthonról.  És a szép benne az, hogy ha én nem dolgozom, az internet révén mégis elérhető, amit kínálok.
 4. Olyan termékeket kínál, aminek fogyasztói vagyunk, hiszen mi is kávézunk, mint a felnőtt lakosság közel 90%-a, és figyelmet fordítunk az egészségünkre, a megelőzésre, elég energiánk lesz. Olyan termékeket ismertem meg a DXN révén, ami a környezetemben élők közül sokak problémájára kínálhat megoldást.

Szóval, mindent egybevetve, nem hiszek a munka nélküli, azonnal az ölembe pottyanó többszázezres jövedelemben, a milliós várható haszonban. A munkában hiszek, abban, hogy ha valamit akarok, akkor azért tennem is kell, meg kell dolgoznom érte, és akkor elérem.

Annak, aki hozzám hasonlóan gondolkodik, ez egy kiváló lehetőség arra, hogy majd megvehesse a gyereknek azt, amire annyira vágyott, elmehessen azokra a bizonyos hosszú hétvégékre a családdal együtt, meglephesse a párját valamivel, vagy csak egyszerűen könnyebbek legyenek a mindennapok.

 

A DXN által kínált lehetőség visszautasíthatatlan, amihez érdemes csatlakozni!

okt

13

A spirulináról

2011.10.13 - csütörtök

Spirulina, a tenger ajándéka :

Az ókori görög mitológia szerint a szépség és a szerelem istennője, Aphrodité egyedülálló szépségét, csillogó haját és ragyogóan selymes bőrét a tengervíznek és a benne rejlő kincseknek: a tengeri sónak, az iszapnak és az algának köszönhette.


Azokon a helyeken, ahol rendszeres algafogyasztók élnek, az emberek kitűnő egészségnek örvendenek, és közülük kerülnek ki a hosszú élet rekorderei is. Ma az algákat a világ legnagyobb élelmiszer-tartalékaként tartják számon.
A spirulina nagyon gazdag fehérjékben, 100 g spirulinában 60-70 g fehérje van, ez háromszor több mint ugyanekkora mennyiségű disznóhúsban, kétszer több mint a marhahúsban és a halban és 50%-al több mint a szójababban.

A spirulina sejteket nagyon könnyen feldolgozza az emberi szervezet, a felszívódási arány eléri a 65-80% -t, míg például a szójababok sejtjei a szervezetben csak 40%-ban kerülnek be. Ezenkívül, a spirulina 18 féle aminosavat is tartalmaz, amelyek szükségesek az emberi szervezet számára, közülük 8 fajta nem bomlik fel a szervezetben.

A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

A spirulina nagy vastartalommal és B12-es vitamin-tartalommal rendelkezik. 10 g spirulina porban annyi vas van, mely megfelel 450 g sóskának, avagy 320 g májnak.

A spirulina B12 vitamin tartalma alapján háromszor felülmúlja a májat, ezért a spirulina nagyon jó hatású vashiányos megbetegedések és rosszindulatú vérszegénység megelőzésére.

A spirulina nemcsak
gazdag tápanyagokban, de egyensúlyban is tartja azokat. A kutatások bebizonyították: 1 g spirulina a tápérték tekintetében megfelel 1 kg zöldségnek. Az utóbbi időkben az összes spirulina tartalmú élelmiszer nemzetközi sikert aratott.

A Spirulina rendkívül széles hatásterülettel rendelkezik:

1. Normalizálja a bélflórát; antibakteriális hatással bír.
2. Csökkenti a vérnyomást.
3. Megelőzi a szabad gyökök megjelenését.
4. Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, helyrehozza a kolineszteráz aktivitását.
5. Erősíti az immunrendszer működését, különösen a makrofágok stimulálása révén, amelyek segítik a hulladékok eltávolítását a szervezetből; antigéneket tartalmaz, amelyek az AIDS ellen küzdenek.
6. Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek.
7. Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását./ meddőség/
8. Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét.
9. Segít a szervezet pH-ját lúgossá tenni.
10. Könnyen emészthető vas forrása.

ÖSSZETÉTELE:

Az alga tökéletes összetételű tápanyag, több vitamint(A, B1, B2, B6, B12, D, E), enzimet(klorofill), ásványi anyagot (kálium, jód, kalcium, magnezium, vas) tartalmaz, mint sok más élelmiszer, ezért használhatjuk táplálékkiegészítőként.

A spirulina tartalmaz egy sor szükséges ásványi anyagot, nyomelemet, többek között például, vasat is, kalciumot, nátriumot, káliumot, rezet, mangánt, magnéziumot, cinket, foszfort, szeléniumot, sokfajta vitamint, nukleinsavat, V-linolénsavat, cholin-esterozát, kék-algint, poliozát, mannitolt, klorofilt, fenolt, enzimeket és más hatóanyagokat.

A spirulina tehát rendkívül gazdag tápanyagokban, például ha a spirulinából arcpakolást készítünk, rendkívül jó hatással bír az arcbőrre is.

A spirulina alkalmazása hosszú időn keresztül sem jár mellékhatásokkal.
- A klorofill, mely kitűnő regeneráló- és vérképző szer, a szervezet oxigénellátását aktiválja. Javítja a sejtlégzést, és a baktériumok számára kedvező életkörülményeket biztosít (pl. a bélrendszerben segíti a fehérjehasznosulást, és kiegyenlíti a vérnyomást az egészséges szintre).
- A vitaminok fontos antioxidánsok, védik a szervezetet a káros szabad gyököktől, erősítik a szervezet immunrendszerét, az idegrendszert, a legyengült szervezetet.
- B12-vitamin-tartalma kétszer-háromszor annyi, mint a marhamájé. Ez főként a vegetáriánusoknak jó hír! Tartalmazza a legfontosabb ásványi anyagokat, nyomelemeket. Kiemelkedik:
1. vastartalma, mellyel a vashiányos állapot és a vérszegénység igen jól kezelhető
2. krómtartalma, mely jelentősen javítja a szív- és érrendszer működését, szabályozza a vércukorszintet és a zsíremésztést
3. cinktartalma, mely a szervezet egyik legfontosabb eleme. Kulcsfontosságú szerepet tölt be a szervezet sejtjeinek védelmében, a sejtek anyagcseréjében
4. jódtartalma, mely normalizálja a pajzsmirigy működését. Az emberi szervezet számára szükséges aminosavak közül 18-at tartalmaz, nyolcat ezek közül az emberi szervezet nem képes elõállítani.
- Gamma-linolénsavat tartalmaz, amely többszörösen telítetlen, egészségvédõ hatással rendelkezõ zsírsavféleség. A B-vitaminokkal együtt kedvezõen befolyásolja a haj és a bőr állapotát. Gátolja az influenzavírus szaporodását.
- RNS-DNS nukleinsavak, enzimek találhatók benne, melyek segítik az anyagcsere-folyamatokat.
- Az algában bőségesen található fucidin, egy olyan anyag, amely az emlőrák kórlefolyására hat kedvezõen. A betegséggel szemben védő hatású, vagy legalábbis késlelteti a megjelenését. Japánban úgy tartják, hogy az algák bizonyos mértékig megvédenek a környezeti ártalmaktól (nukleáris, illetve röntgensugárzás).
Figyelem!A pajzsmirigy-túlműködésük okán jódbevitelük csökkentésére felszólított betegek algát nagy adagban nem fogyaszthatnak!
Mikor érdemes alkalmazni?
- Fogyókúra esetén segíti a szervezet tisztulását a salakanyagoktól.
- A bél tisztításakor, a normális bélflóra helyreállítása diszbakteriózis esetén, krónikus bélbetegség fennállásakor.
- Ízületi megbetegedések megelőzésére, vagy gyógyítására.
- Alkalmas cukorbetegek komplex gyógyítására, az inzulinfüggőknél csökkenthetõ az inzulinmenynyiség.
- Csökkenti a nehézfémek és az egyes gyógyszerek vesekárosító hatását.
- A bőr állapotának feljavításakor, az idő elõtti öregedés megelőzésére, ránctalanításhoz, pattanások, kelések ellen.


DXN Spirulina tabletta:


A Spirulina, egyfajta kék-zöld alga, gazdag fehérjében, béta-karotinban, klorofillban, antioxidánsokban, ásványi anyagokban és más szükséges tápanyagokban, amelyekre a testünknek szüksége van.
A DXN Spirulinát biotermesztéssel tenyésztik válogatott fajták felhasználásával. A DXN Spirulina tabletta természetes spirulinát tartalmaz, amelynek hatóanyagai megőrzik egészségét és energikusságát.

A DXN az első olyan maláj vállalat, amelyik saját spirulina tenyésztő és feldolgozó kapacitással rendelkezik, így biztosítva a teljesen tiszta, bio spirulina termesztést. A Spirulina nagyon jó táplálék cukorbetegek számára, mert alapértelmezetten lúgos.
Teljes értékű táplálék, mely tartalmaz minden fontos tápanyagot, különösen magas kalcium tartalma fontos, mely mellékhatások nélkül tesz jót a csontjainknak.
Lúgos proteinekben is gazdag, de nem okoz mellékhatásokat, mint az állati fehérjék.
Tisztítja a vért és ezért jó a cukorbetegeknek, akiknek jellemzően sűrű a vére.
A sok napsütés miatt, ami éri Malajziában magas a klorofill tartalma, ami fontos a vörös vérsejtek számára. Fokozza oxigénszállító képességüket. Ezekkel a képességekkel sok funkciót tud ellátni:
- erősíti az immunrendszert,
- csökkenti a vérsűrűséget,
- erősíti a szervezet gyógyító képességét.
- tisztítja a vastagbelet.
- sok rákmegelőző anyagot tartalmaz, mint pl. a beta-karotin.


 Spirulina Cereal
A spirulina széles körben ismert mint kiegyensúlyozott táplálék, a magas rosttartalmú gabonaféléket pedig minden élelmezéstudományi szakértő javasolja. A DXN Spirulina gabonapehely kiváló minőségű gabonából és spirulinaporból készül, így az egyik legjobb, könnyen elérhető tápanyagforrás

 

okt

12

DXN Maca Eucafe és Vita cafe

2011.10.12 - szerda

 

 

DXN Maca Eucafe

 

A nagysikerű Eucafe visszatért! Ez a nagyszerű ízű kávékeverék az európai piac igényeinek megfelelően növényi eredetű tejszínt, cukrot, instant kávéport és Maca (Lepidium meyenii) port tartalmaz.

 

Összetevők:

 

növényi eredetű tejszín,

cukor,

instant kávépor,

Maca (Lepidium meyenii) por

 

Tápanyagtartalom:
100 g termékben:

 

Energia: 449,0 kcal

Fehérje: 4,1 g

Zsír: 13,4 g

Szénhidrát: 78,0 g

 

21 g termékben:

Energia: 94,3 kcal

Fehérje: 0,9 g

Zsír: 2,8 g

Szénhidrát: 16,4 g

 

1 dobozban 20 tasak található, 1 tasakban 21 g kávékeverék van.

1 tasak minimum 2 adag mennyiségének megfelelő.


DXN Maca Vita Cafe

A nagysikerű Vita Cafe visszatért! Egy kis fazonigazítás után az európai piac igényeinek megfelelően instant kávéport, ginszeng-port, Maca (Lepidium meyenii) port és Ganoderma-kivonatot tartalmaz. Az élvezeti értékét cukor és növényi eredetű tejszín növeli.

Összetevők:

cukor,

növényi eredetű tejszín,

instant kávépor,

ginszeng-por,

Maca (Lepidium meyenii) por,

Ganoderma-kivonat

 

Tápanyagtartalom:
100 g termékben

 

Energia: 442,0 kcal

Fehérje: 3,0 g

Zsír: 11,8 g

Szénhidrát: 80,9 g

 

21 g termékben

Energia: 92,8 kcal

Fehérje: 0,6 g

Zsír: 2,5 g

Szénhidrát: 16,9 g

 

1 dobozban 20 tasak található, 1 tasakban 21 g kávékeverék van.

1 tasak minimum 2 adag mennyiségének megfelelő.


Maca vagy perui zsázsa (Lepidium meyenii)
Az utóbbi években egyre többet lehet hallani egy perui "csodanövényről", a Macáról.
A perui zsázsát kizárólag az Andok 4-5000 méter magasan fekvő területein termesztik. Egyes források szerint egynyári, míg mások kétnyárinak írják le. A növény aranyló, vöröses, lila, kék, fekete vagy zöld színű gyökere a régió különösen nagy becsben tartott élelmiszere.

Főbb hatóanyagai:

 

szénhidrátok (60%)

fehérjék (10%)

étkezési rostok (8,5%)

zsír (2,2%)

valamint uridin, almasav és benzoil-származékai, glükozilonát.

 

Ásványi anyagokban (szelén, kalcium, magnézium, vas) és zsírsavakban (linolénsav, palmitinsav, olajsav) gazdag, emellett aminosavakat és különböző poliszacharidokat tartalmaz. Két különleges hatóanyaga az (1R,3S)-1-metiltetrahidro-karbolin-3-karboxilsav, amely a központi idegrendszerre hat és a p-metoxibenzil izotiocianát, melyet vágyserkentő hatásúként (afrodiziákum) tartanak számon.

Főbb hatásai:

 • első sorban kiváló élelmiszer
 • afrodiziákum
 • a menopauza kellemetlen tüneteinek enyhítésében segíthet
 • egyes kutatások szerint fokozza a spermaszámot és a spermák életképességét
 • egyes források adaptogén növényként tartják számon

 


Fontos hangsúlyozni, hogy a Maca elsősorban élelmiszer, melyet 2000 éve fogyasztanak. Az ősi hiedelmek szerint az inka harcosok, mielőtt hadba indultak volna, mindig fogyasztottak belőle, hogy ezzel is növeljék testi erejüket. Asszonyaik pedig azért fogyasztották, hogy fenntartsák fogamzó képességüket. A leginkább bizonyíthatónak látszó állítás az az, hogy a Maca növelheti a spermaszámot és a spermák életképességét.

A perui zsázsa gyökérnek nincs elfogadott napi adagja, mellékhatásai nem ismertek.


(Koreai) ginszeng (Panax ginseng)

Szerencsére ma már kevés embernek kell bemutatni az ázsiai kontinens legnagyobb becsben tartott gyógynövényét, a (koreai) ginszenget.
Az emberforma gyökér (a kínai, japán és koreai neve is ezt jelenti) lágyszárú, évelő növény, mely a Koreai-félsziget északi és a mai Kína északkeleti részének magas hegyeiben őshonos. Az ázsiai országok közül Dél-Koreában termesztik a legnagyobb mennyiségben.

A hagyományos kínai gyógyászatban a ginszeng gyökerét használják, amely az előállítás módjától függően lehet vörös vagy fehér.

Főbb hatóanyagai:

 

2-3% triterpénszaponin ginzenozidok

0,05% illóolaj (limonén, citrál, stb. tartalommal)

poliszacharidok (pl. keményítő, panaxánok, ginzenánok)

poliacetilének (falcarinol, panaxinol, panaxadol, panaxatriol)

peptidoglükánok (panaxan A-U) stb.

 


A ginszeng gyökér a VIII. Magyar Gyógyszerkönyvben és a 6. Európai Gyógyszerkönyvben is megtalálható, hivatalos növényi drog, melynek elismert gyógyhatásai a következők:

 

adaptogén (nem toxikus, emeli a szervezet ellenálló képességét a különböző stresszorokkal szemben, legyenek azok fizikai, kémiai vagy biológiai eredetűek)

 

regulátor (normalizálja a szervezeti funkciókat: túlműködés esetén csökkenti, alulműködés esetén fokozza a szervezet funkcióit)

 

Tonizál, javítja a fizikai teljesítőképességet, a központi idegrendszert stimulálja, a testi és szellemi megterhelés következtében előálló korai kimerülés ellen hat, javítja a memóriát, fokozza a szervezet nem specifikus ellenállóképességét, fokozza a szervezetben az RNS és a fehérje szintézist, általában az anabolitikus (felépítő) folyamatokat. Hatással van a szexuális életfolyamatokra, növeli a sperma produkciót, növeli a libidót, segíti a merevedést, de nem növeli a coitus frekvenciáját.*

 


Ajánlott napi adagja rövid ideig történő alkalmazás esetén: 0,5-2,0 g, hosszabb távon történő alkalmazás esetén: 0,4-0,8 g.

FONTOS: a fenti megállapítások a növényi drogra és nem a kávékeverékre vonatkoznak!!!
FONTOS: a ginszeng jól tolerálható, mellékhatások ritkán fordulnak elő.
FONTOS: Várandósság és szoptatás alatt a ginszeng használata nem javasolt.

Növényi eredetű tejszín
Manapság egyre több ember szenved laktóz intoleranciában. A DXN mérnökei ezért csak a legszükségesebb esetben használnak tejszármazékokat. A DXN italporokban (instant kávékeverékek, Nutrizhi) használt növényi eredetű tejszín nádcukorból készült glükóz-szirupot, pálmavajat tartalmaz.

Cukor
A gyártótól kapott nyilatkozat alapján a DXN termékekben használt cukrot cukornádból (Malajziában javarészt a Saccharum officinarum-ot és a Saccharum arundinaceum-ot termesztik) nyerik.

 


Felhasznált irodalom:
Cicero, A. F. et al.: Hexanic Maca extract improves rat sexual performance more effectively than methanolic and chloroformic Maca extracts. Andrologia. 34(3): 177?179. 2002.

Cicero, A. F., Bandieri, E., Arletti, R.: Lepidium meyenii Walp. Improves sexual behavior in male rats independently from its action on spontaneous locomotor activity. J. Ethnopharmacol. 75(2?3): 225?229. 2001.

Clément, C. et al.: Effects of maca supplementation on bovine sperm quantity and quality followed over two spermatogenic cycles. Theriogenology. 74(2): 173-183. 2010.

Gonzales, G. F., Gonzales, C., Gonzales-Casta?eda, C.: Lepidium meyenii (Maca): A Plant from the Highland of Peru ? from Tradition to Science. Forsch Komplementmed. 16(6): 373?380. 2009.

Gyógynövénytár : Útmutató a korszerű gyógynövény-alkalmazáshoz. Szerk. Szendrei Kálmán, Csupor Dezső. Budapest : Medicina Könyvkiadó Zrt., 2009. 563 p. ISBN 978 963 226 226 0

Ody, Penelope: Kínai gyógynövények. Ford. Nyuli Kinga. Budapest : Scolar Kiadó, 2007. Titkok nélkül. (Secrets of Chinese Herbal Medicine). 223 p. ISBN 978 963 9534 91 9

Prof. dr. Petri Gizella: Gyógynövények és készítmények a terápiában. Budapest : Galenus Kiadó, 2006. 388 p. ISBN 963 7157 08 5

Pino-Figueroa, A., Nguyen, D., Maher, Timothy J.: Neuroprotective effects of Lepidium meyenii (Maca). Ann N.Y. Acad. Sci. 1199:77?85. 2010.

[Shin By?ng-Ch'?l] Shin, B. C. et al.: Maca (L. meyenii) for improving sexual function: a systematic review. BMC Complement Altern. Med. 10: 44. 2010.

[Dr.] Szabó László Gy.: Gyógynövény-ismereti tájékoztató : gyógyszerészeknek : orvosoknak : kertész- és agrármérnököknek : biológiatanároknak. Baksa : Schmidt und Co. : Pécs : Melius Alapítvány, 2005. 302 p. ISBN 963 218 185 9

[Dr.] Tóth László: Gyógynövények : Drogok : Fitoterápia. 4. kiad. [Debrecen] : Debreceni Egyetemi Nyomda, 2009. 588 p. ISBN 978 963 472 916 7